boy-hand-paint-colouring-photography

Gravidfotografering

Der er mange måder at skyde en gravidfotografering, og det kommer an på smag og behag, hvad man foretrækker af stil. Personligt er jeg ikke meget for, at billederne bliver opstillet med et påsmurt smil. Selvom opstillede billeder kan blive nok så fine, så er jeg nu mest til, at personligheden skinner igennem på billedet, ved at lade motivet gøre hvad det gør bedst; at være sig selv.

Jeg fik en opgave på en gravidfotografering, hvor den gravides søn og faren skulle være med. Denne her familie var heller ikke selv meget for “amerikanersmil”, som de kaldte det. Så det satte mig i mit es. Jeg tænkte det kunne være interessant at se, hvad der kom ud af, at lade drengen lege med farver, og kun meget sjældent rette på familien. Andet end, “Jeanette kan du ikke rykke dig lidt tættere på Charlie” og “Rasmus, du kommer til at dække for Charlies hoved nu”, blev der ikke dirigeret ret meget fra min side. På den måde skulle Charlie ikke tage stilling til så meget andet, end at fordybe sig i sin leg. Ved at lade dem være lidt, kunne jeg fange øjeblikke, i stedet for at skabe noget, der ikke er 100% dem. Her fik de nemlig lov til at være sig selv.

Jeg kunne snakke så meget om det, men synes billederne skal få lov at fortælle resten.

God fornøjelse

play-colours-painting-child-photography

boy-hand-paint-colouring-photography

handpaint-maternity-photo-colour

blue-hand-kid-painting

family-colouring-photography

boy-child-tummy-pregnant-paint

Du kan også følge min Instagramprofil Kronborgs instagram hvor jeg oftere end her, lægger billeder og små videoer op af mit arbejde.

Kommentarer

kommentarer