tvillinger-gryde

Baby fotografering i Horsens

Baby fotografering af høj kvalitet og kreativ indgangsvinkel.

Søger du en kreativ indgangsvinkel på dine billeder, er Kronborg Photography den oplagte fotograf for dig. Jeg har godt 10 års erfaring med babyfotografering, og kan slet ikke få nok.

Ved fotograferingen vil vi i fællesskab komme frem til det udtryk, billederne skal have. Måske har du nogle idéer, du godt kunne tænke dig at vi arbejder med. Ellers har jeg altid en masse.

Det er vigtigt for mig, at både du og dit barn føler jer godt tilpas i studioet. De fleste børn skal lige se situationen an, og det kan derfor godt tage lidt tid, før den rette stemning til at lave billeder, er der. Det har jeg taget højde for, ved at afsætte nok tid af til jer, så vi er sikre på, at vi får det rigtige billede, med det helt rigtige glimt i øjet. Med den gode tid, er der også plads til det, hvis barnet bliver sulten. Så fortsætter vi bare, når barnet har spist.

Jeg garanterer, at jeg ikke stopper med at fotografere, før jeg har flere super skud i kassen.

Din opgave som forældre, til en babyfotografering er, at slappe af og hygge dig, så barnet kan mærke at fotostudioet er et trygt sted. På den måde får vi skabt nogle billeder, dig og din familie kan værdsætte i mange år.

Hvor skal billedet tages?

Prisen for babyfotografering er den samme, om der er et eller flere børn på billedet. Mange fotografer angiver prisen ud fra, hvor mange børn, der skal være på billedet. Det er ikke tilfældet her.

Du kan vælge at få taget billedet i studio eller på location. Jeg har et hjemmestudio på ca. 12 m2, hvilket er stort nok til at skabe nogle lækre stemningsfyldte billeder.

Mht. locationfotografering, kan jeg bookes til at komme ud til dig. Vi kan også finde et lækkert sted i naturen eller byen. Det er op til dig.

Tiden går så hurtigt, så det er med at komme afsted og få foreviget øjeblikket med dit barn/børn.

Giv et kald på 60594142, kig på min hjemmeside, min instagram @kronborgphotography eller se mere på min facebookside www.facebook.com/kronborgphotography

Klik her for at bestille en tid