Bryllupsfotografering i Horsens og omegn

Når I skal vælge fotograf til jeres bryllup, er det vigtigt I vælger én i har god kemi med. Fotografen skal være en del af jeres vigtigste dag, og det dur derfor ikke at vælge én i ikke er utrygge ved.

Hold gerne et møde i god tid med den I potentielt ser som jeres bryllupsfotograf, og mærk efter om det føles rigtigt.

Jeg gør en dyd ud af at være diskret ved bryllypsfotograferinger. Mit job til et bryllup, er som fluen på væggen (særligt under vielse, reception og fest), der opdager og fanger de interessante og stemningsfyldte øjeblikke så jeg kan forevige dem til jer.

Når vi er ude og fotografere jer alene (brudeparbilleder), søger jeg, at I ikke tænker for meget over, at der skal tages billeder. Vi skal “bare ud og gå en tur”. Min erfaring viser, at det blandt andet kan hjælpe gevaldigt på den anspændhed der ofte opstår, når man skal til at fotograferes.

Jeg har tre pakkeløsninger i kan vælge imellem, men pakkerne er “løse”, så de kan mikses og matches, som I ønsker. De skal nærmere ses som vejledende, og under mødet fastsætter vi en pris, når vi ved præcis, hvad I ønsker.

Priserne spænder fra 4.000 kr. til 15.000 kr., hvor den første pris er fotografering af brudeparret på location, mens den sidste pris er for en heldagsoptagelse (fra forberedelse til brudevals). Vi finder en løsning der passer til jer.

Digitale billeder fra jeres bryllup

En anden fordel ved at vælge Kronborg Photography som jeres bryllupsfotograf er, at I vil modtage de valgte billeder fra dagen digitalt i høj opløsning. Det betyder, at i kan:

  • fremkalde så mange billeder I vil
  • fremkalde hvornår I vil
  • fremkalde  de størrelser I vil
  • fremkalde så ofte I vil
  • fremkalde på den måde I vil

Jeg tilbyder også at fremkalde for jer. Det ene udelukker ikke det andet. Det er dog en kæmpe fordel for jer, at I har filerne digitalt, så der altid er plads til at fremkalde et ekstra, hvis det skulle blive nødvendigt.

Derudover vil I modtage de valgte billeder i farve OG i sort/hvid.

Lyder det som noget for jer, skal i være meget velkomne til at kontakte mig her over hjemmesiden, på min facebookside https://www.facebook.com/KronborgPhotography

på min intagram: @Kronborg_photography eller over telefonen: 6059 4142

Du kan også bestille en tid her

Jeg håber at høre fra dig.