Bryllupsfotografering i Horsens og omegn

Når i står og skal vælge fotograf til bryllupsfotografering, er det vigtigt i vælger én i har god kemi med. Fotografen skal være en del af jeres vigtigste dag, og derfor dur det ikke, hvis i føler jer utrygge over vedkommende.

Hold gerne et møde i god tid med den i potentielt ser som jeres bryllupsfotograf, og mærk efter om det føles rigtigt. Det er vigtigt vi matcher stilmæssigt og får forventningsorienteret inden den store dag, så jeg ved og kan fornemme, hvordan i ønsker at mit job skal udføres.

Mine bryllupskunder roser mig altid for at være meget diskret. Gæsterne bemærker mig ikke, selvom jeg står lige ved siden af dem med et stort kamera i ofte besynderlige vinkler. Mit job til et bryllup, under festen, er som fluen på væggen, der opdager og fanger de interessante og stemningsfyldte øjeblikke.

Når vi er ude og fotografere jer alene, er det bedst hvis i ikke tænker for meget over, at der skal tages billeder. Vi skal “bare ud og gå en tur”. Men ønsker i, at vi tager nogle klassiske billeder, skal jeg nok sørge for, at i også får dem med i købet.

Jeg har tre pakkeløsninger i kan vælge imellem, men pakkerne er “løse”, så de kan mikses og matches, som i ønsker. De skal nærmere ses som vejledende, og under mødes fastsætter vi en pris, når vi ved præcis, hvad i ønsker.

Priserne spænder fra 3000 kr. til 12.500 kr., hvor den første pris er fotografering af brudeparret på location, mens den sidste pris er for en heldagsoptagelse (fra forberedelse til brudevals). Vi finder en løsning der passer til jer.

Digitale billeder fra jeres bryllup

En anden fordel ved at vælge Kronborg Photography som jeres bryllupsfotograf er, at i vil modtage de valgte billeder fra dagen digitalt i høj opløsning. Det betyder, at i kan:

  • fremkalde så mange billeder i vil
  • fremkalde hvornår i vil
  • fremkalde i de størrelser i vil
  • fremkalde så ofte i vil

Jeg tilbyder også at fremkalde for jer. Det ene udelukker ikke det andet. Det er dog en kæmpe fordel for jer, at i har filerne digitalt, så der altid er plads til at fremkalde et ekstra, hvis det skulle blive nødvendigt.

Derudover vil i modtage de valgte billeder i farve OG i sort/hvid.

Lyder det som noget for jer, skal i være meget velkomne til at kontakte mig her over hjemmesiden, på min facebookside https://www.facebook.com/KronborgPhotography

på min intagram: @Kronborg_photography eller over telefonen: 6059 4142

Du kan også bestille en tid her

Jeg håber at høre fra dig.