Hvorfor Kronborg photography?

Med en masse tålmodighed og god tid, skaber jeg de optimale rammer for at få skudt det bedste billede. Det kan være praktisk når det gælder børnefotografering, der kan det tage alt fra 10 minutter til 1,5 time. Jeg stopper først, når vi har superskud i kassen, så du ikke går skuffet hjem.

Billederne kigger vi igennem i fællesskab og du vælger dine favoritter. De valgte redigerer jeg og du modtager dem digitalt. Så kan du:

  • Fremkalde så mange du vil
  • Fremkalde i den størrelse du vil
  • Fremkalde hvornår du vil
  • Fremkalde så ofte du vil

Billederne modtager du i farve OG i sort/hvid uden mérpris.

Min opfattelse er, at flere og flere ønsker at dele billederne på de sociale medier. Samtidig foretrækker mange også at fremkalde mere end ét billede. Det giver den digitale levering muligheden for.

Foretrækkes det at modtage et fremkaldt billede, kan jeg selvfølgelig også klare det.