Gravid fotografering i Horsens

Ved at vælge gravid fotografering hos Kronborg photography, vil du få en kreativ billedeløsning og entusiastisk fotograf.

I mine godt 10 års erfaring inden for gravid fotografering, oplever jeg, at en afslappet og uformel stemning, giver de bedste forudsætninger for fotograferingen, hvilket mit hjemmestudie danner de perfekte rammer for. Studiet er i realiteten et ekstra værelse i mit hjem på ca. 12 kvadratmeter. Jeg har forskellige farver baggrunde og tørklæder i studiet, der kan sætte rammen for fotografiet, men tag gerne selv noget pænt undertøj, nogle kjoler eller skjorter med, som du tænker kunne se flot ud på billederne. Med forskellige valgmuligheder kan jeg guide dig i, hvad der vil fungere godt på dit billede.

Din mave, du bestemmer!

Har du nogle idéer for, hvilke billeder du foretrækker, kan vi tage udgangspunkt i dem og arbejde os frem til et unikt udtryk for dig og din mave. Ellers vil jeg altid være til rådighed med en masse idéer.

Jeg har fuldt forståelse for, at det kan være svært at stille sig op for en fremmed og blive centrum for en situation. Specielt hvis det er letpåklædt. Hos Kronborg photography prioriterer jeg tryghed og åbenhed, og jeg vil sørge for at du har god tid til at finde roen, så billederne kan afspejle dit bedste dig (og ikke en forstivnet version af dig).

Under åben himmel

Vi kan tage ud i naturen og fotografere, hvis du foretrækker det. Her vil jeg foreslå at vi tager ud en tidlig morgen eller sen eftermiddag, hvor solen står lavt, da der sker noget helt specielt med lyset der.

Ligemeget hvad du vælger; studio eller locationfotografering, kan jeg garantere en god professionel kvalitet af billederne.

Fordelen ved at vælge Kronborg photography som din næste fotograf er, at du modtager billederne digitalt. Det vil sige du kan:

  • Fremkalde det antal billeder du vil
  • Fremkalde billederne i den størresle du vil
  • Fremkalde billederne hvornår du vil
  • Fremkalde billederne så ofte du vil

Jeg tilbyder også fremkaldelse af billederne, hvis du ønsker det.

Tøv endelig ikke med at kontakte mig. Skriv en mail til mig under fanen “kontakt” eller ring på 60594142. Jeg kan også træffes på min facebookside www.facebook.com/kronborgphotography eller på Instagram @Kronborgphotography

Jeg håber at høre fra dig.

Klik her for at bestille en tid