Location fotografering Horsens

Hos Kronborg Photography bliver en fotografering på location spækket med stemning. Det er i fællesskab vi formår at skabe det gode billede, der oser af nærhed og personlighed. Omgivelserne kan have en stor effekt på udtrykket og på, hvor meget man slapper af, mens der fotograferes. Så når der skal vælges et sted til fotografering, anbefaler jeg, at det er et sted i kender og som betyder noget for jer. Det giver de bedste forudsætninger for, at skabe et billede med din personlighed.

Kontra et studiebillede, bliver et locationbillede mere “dokumentarisk” og derfor mere “ægte” i sit udtryk. Samtidig kan naturen eller det valgte miljø fungere som en smuk baggrund der komplimenterer motivet sammen med dig og skaber en helhed. Med andre ord, vil miljøet altså hjælpe med at skabe en stemning i billedet, som ville være svært at skaffe med ren baggrund.

Miljøet kan være naturen, dit hjem, din arbejdsplads, en café… De forskellige miljøer kan passe til forskellige fotooptagelser, og mangler du inspiration til, hvor du gerne vil have taget billederne, er jeg behjælpelig med vejledning, så vi finder det, der passer bedst til dig.

boy-girl-søskende-kronborg-fotografi- location-fotografering

Hvor skal vi hen?

Overordnet set handler det om at finde et sted, der kan give den stemning du ønsker på billedet, men jeg har nogle forslag, eller eksempler, om man vil:

  • Vil du gerne have taget et billede med familien, vil jeg til hver en tid anbefale at vi tager ud i naturen, da det kan give en naturlig fri stemning, der fungerer fantastisk på billeder.
  • Er du en enkelt person der skal fotograferes, vil jeg ligeledes anbefale naturen som et godt miljø til den slags, med mindre det skal udstråle noget konkret (erhverv, båd-entusiast osv.).
  • Kæresteportrætter på en café, ved stranden, hjemme hos jer eller i skoven, er ideelle miljøer, men her er det vigtigt at det sted i vælger betyder noget for jer.
  • Skal der tages produktbilleder, med eller uden model, er det helt op til produktet, hvad der vil fungere bedst som miljø. Det rystikke er dog altid en “go-to”, som en kontrast til noget smukt (hvilket dit produkt selvfølgelig er)
  • Små børn vil føle sig trygge i sit eget hjem, hvor der er genkendeligt, og jeg vil derfor altid anbefale at fotografere de små hjemme hos den pågældende, med mindre det er et studioportræt i ønsker.

Giv et kald på 60594142, kig på min hjemmeside, min instagram @kronborgphotography eller se mere på min facebookside www.facebook.com/kronborgphotography

Klik her for at bestille en tid