om-mig-portræt-kvinde

Ny hjemmeside.. So exited!!

Så er der endelig en hjemmeside tilknyttet min fotografering og jeg er mildest talt ederspændt 😀 Min “hjemmeside-dude” har virkelig gjort et super godt stykke arbejde og været meget tålmodig med mig. Jeg vidste kun at det skulle se ordentlig, professionelt og færdigt ud. Så det var ikke meget han havde at gå ud fra, så er imponeret over resultatet.. Applaus til ham!

Jeg har længe tænkt at jeg gerne ville gøre noget ekstra ud af min fotografering, da jeg kun fotograferede på hyggeplan før. Og eftersom der kom mere og mere efterspørgsel på mine billeder, tænkte jeg at NU måtte det være. Dertil hører et CVR nummer, momsregistrering, kontakter, hjemmeside, annoncering og hele pivtøjet. Så ja.. Jeg er trådt ind i en hel ny verden. En verden som virksomhedsejer. Nu kommer der en masse kurser og undersøgende arbejde for at gøre det helt rigtigt, så jeg får mest mulig ud af mulighederne der er.

Der er en masse mennesker der skal kontaktes og det er med at holde mig selv op på at få gjort tingene. Min “to-do” liste vokser hele tiden, men jeg har lysten til at se, hvad det her kan blive til.

—————————————————————————————-

Nå, hvad vil jeg så med denne her blog?

først og fremmest vil jeg bruge bloggen tit at skrive om fotografering og hvad der dertil hører. Jeg laver nogle gange DIY projekter, som jeg skal bruge til fotosessions. Det kan være baggrunde eller lyseffekter. Der kommer mange ideer, jeg tænker, jeg vil dele med jer.

Bloggen vil også blive brugt til, at skrive om ting der berører mig. Jeg vil forsøge ikke kun at skrive om dem, men også fotografere om dem. Tiden skal dog være til det.

Det vil uden tvivl blive en personlig blog, da jeg ikke synes det er værd at læse en blog der ikke emmer af karakter og personlighed. Jeg kan slet ikke finde ud af at skrive formelt og pænt, så jeg slår mig løs på den anden side af skalaen 😛

Til slut vil jeg lige fortælle, at i min entusiasme og iver får jeg nok ikke altid lige tjekket stavekontrollen. Det håber jeg i kan bære over med.

Jeg håber også at i vil følge med og overveje mig som jeres nye fotograf, næste gang i skal have taget billeder 🙂

Tanja

Kommentarer

kommentarer