Portræt fotografi Horsens

Ønsker du en professionel og kreativ portræt fotografering er det værd at besøge Kronborg Photography.

Jeg tilbyder en afslappet stemning med nærvær og rummelighed. Ingen undtagelser! Udover smil på læben, kan jeg garantere professionelle billeder af høj kvalitet.

Nogen finder det ubehageligt at få taget billeder, og har svært ved at slappe af foran kameraet. Derfor har jeg nogle forskellige teknikker, der kan hjælpe dig med af finde ro og vise din personlighed frem for mig, så det bliver en behagelig oplevelse for dig.

 father-grandfather-portrait-colour-smile-man-kronborgphotography-portræt-fotografering portrait-denmark-photography-horsens-portræt-fotografering  portræt-fotografering-søskende-location

Studio eller location

Du kan vælge at få taget billedet i studio eller på location.

Jeg har et fotostudio på ca. 12 m2 til portræt fotografering, hvor jeg har studiolamper og forskellige farver baggrunde til det ønskede look. Jeg bruger gerne det naturlige lys fra vinduet til at få farven frem i øjnene, og én til to eksterne lyskilder der definerer ansigtet. Det er forskelligt hvilken lyssætning der klæder én bedst, men jeg finder hurtigt, på baggrund af mine 10 års erfaring, en lyssætning der passer lige netop til dig.

På location er der masser af det dejlige sollys. Jeg anbefaler at vi tager billederne tidlig morgen eller sen eftermiddag hvor solen står lavt, da det giverr et helt særligt lys, der fungerer fantastisk på billeder. Fordelen ved at vælge locationfotografering er, at der er mange flere muligheder for spændende baggrunde, som kan danne rammen for stemningen i billedet.

Det kan også være en fordel at få taget dine professionelle virksomhedsportrætter på arbejdspladsen, så kunder kan få et indtryk af, hvordan det ser ud hos jer.

Digitale billeder

Fordelen ved at vælge Kronborg photography som din fotograf er, at du får billederne digitalt. Det betyder du kan:

  • Fremkalde alle de billeder du vil
  • Fremkalde i de størrelser du vil
  • Fremkalde så mange billeder du vil
  • Fremkalde så ofte du vil

Jeg tilbyder også fremkaldelse, hvis det ønskes. Det ene udelukker ikke det andet.

Tag et kig på min hjemmeside. Du kan også finde mig på min facebookside https://www.facebook.com/KronborgPhotography/ eller på instagram; @kronborg_photography

Klik her for at bestille en tid

Du skal endelig ikke tøve med at kontakte mig.

Jeg håber at høre fra dig